Приједор

Јавор: Добром комуникацијом до бољег живота грађана

  • Извор: СРНА
  • 11.09.2024. 20:56

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор сматра да је веома важно да постоји добра комуникација између села, мјесних заједница и Градске управе што резултира реализацијом бројним пројеката и доприноси бољем животу грађана.

Јавор је вечерас на трибини у Горњем Петровом Гају изјавио новинарима да је СНСД у овом мјесту увијек побјеђивао и да је процентуално најбољи резултати имао управо у овом мјесту.

"С разлогом из овог мјеста почињемо изборну кампању, јер смо годинама уназад овдје побјеђивали, радили, градили. У претходном периоду добра комуникација овог дијела града и Градске управе је показала да се договором све може ријешити", истакао је Јавор.

Он је додао да је сигуран да су мјештани препознали те добре резултате и да вечерашња слика говори управо о томе да резултат СНСД-а неће бити упитан.

Горан Велаула, носилац одборничке листе СНСД-а, изјавио је да је ово традиционално најбољи мјесни одбор са процентуално највише гласова у посљедњих 15 година, што ће потврдити и ове године.

На трибини су представљени су кандидати СНСД-а за одборнике у Скупштини града Приједора. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:20 Серија: Мућке (12+)

    ''Серија: Мућке (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (12+)

    ''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм