Prijedor

Javor: Dobrom komunikacijom do boljeg života građana

  • Izvor: SRNA
  • 11.09.2024. 20:56

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor smatra da je veoma važno da postoji dobra komunikacija između sela, mjesnih zajednica i Gradske uprave što rezultira realizacijom brojnim projekata i doprinosi boljem životu građana.

Javor je večeras na tribini u Gornjem Petrovom Gaju izjavio novinarima da je SNSD u ovom mjestu uvijek pobjeđivao i da je procentualno najbolji rezultati imao upravo u ovom mjestu.

"S razlogom iz ovog mjesta počinjemo izbornu kampanju, jer smo godinama unazad ovdje pobjeđivali, radili, gradili. U prethodnom periodu dobra komunikacija ovog dijela grada i Gradske uprave je pokazala da se dogovorom sve može riješiti", istakao je Javor.

On je dodao da je siguran da su mještani prepoznali te dobre rezultate i da večerašnja slika govori upravo o tome da rezultat SNSD-a neće biti upitan.

Goran Velaula, nosilac odborničke liste SNSD-a, izjavio je da je ovo tradicionalno najbolji mjesni odbor sa procentualno najviše glasova u posljednjih 15 godina, što će potvrditi i ove godine.

Na tribini su predstavljeni su kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Prijedora. 

Pratite nas i putem Vibera