Бијељина

Петковић подржао Лазића: Пуна подршка, напади на породицу су најниже на шта неко може да спадне

  • Извор: АТВ
  • 04.10.2024. 17:44

Прије 10 година сам као млад љекар почео да радим у болници у Бијељини и др Лазић је један од првих људи са којима сам, како се то колоквијално каже, „кликнуо" на прву. То је један од људи са којима ја никада нисам имао никакво негативно искуство. Надам се да ћемо се коначно сабрати, да ћемо престати да се дијелимо и да ће, уз др Микајла Лазића, у Бијељини доћи ново вријеме.

Рекао је ово др Љубинко Петковић, уролог из Бијељине.

Др Петковић је још једна од бројних нестраначких личности које су у овој предизборној кампањи пружиле подршку др Микајлу Лазићу, кандидату СНСД-а за градоначелника Бијељине.

Како је истакао Петковић, Бијељина никада није имала културнију предизборну кампању.

"Ниједна ружна ријеч није упућена супротној страни, што се не може рећи за ту 'другу страну'. Јер они су, зато што иза себе имају једну малу телевизију и Кесића са 'Али Експреса' дали себи за право да ударе по породицама, било чијим. То је мени, као оцу троје дјеце, мужу и сину, увијек најниже на шта неко може да спадне. Али када се неко достојанствено издигне изнад тога и остане господин до краја, као наш доктор Микајло, то онда говори да заслужује сву подршку. То много говори о њему, јер је он на једном крају, на позитивној страни, а сви други остају тамо гдје им је и мјесто", рекао је Петковић.

 Он је изразио наду да ће након ових локалних избора у Бијељини доћи ново вријеме.

"Ја се искрено надам да ће се Срби коначно сабрати и престати да се дијеле по било ком основу и да ће за нас, уз др Микајла Лазића, доћи неко ново вријеме у ком ћемо се окупљати. Докторе желим вам сву срећу".

Пратите нас и путем Вибера

  • 12:30 Аграр (Р)

    ''Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству, као и мноштво злата вриједних савјета, те приче о вриједним пољопривредницима, домаћинима, и плодовима њиховог рада

  • 12:55 Енерго клуб (Р)

    Енерго клуб (Р)

  • 13:25 Манастири (Р)

    'Манастири (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Кето Кухињица

    ''Кето Кухињица

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија: Авионџије (Р)