Предсједник Српске и СНСД-а

Додик: Овај народ зна како се брани слобода и част, радимо даноноћно на нашем јединству

  • 04.10.2024. 19:47

Ја сам свједок да предсједник Вучић, премијер Вучевић, Вулин и сви ми заједно радимо даноноћно на нашем јединству, рекао је предсједник Српске и СНСД-а Милорад Додик на трибини ове партије у Бањалуци.

"Хвала вам за ову дивну вече, због ње вриједи радити, и на крају побиједити. Ја сам свједок да предсједник Вучић, премијер Вучевић, Вулин и сви ми заједно радимо даноноћно на нашем јединству. Али то не радимо да наштетимо некоме другоме, већ што цијенимо наш народ и нашу слободу - рекао је Милорад Додик, предсједник СНСД-а.

Вучевић подржао СНСД и Додика: Потребна политички стабилна Српска!

Вучевић подржао СНСД и Додика: Потребна политички стабилна Српска!

Захвалио се и Петеру Сијарту, који, како је рекао Додик, разумије нашу борбу.

Отац Александра Вучића на трибини СНСД-а!

Отац Александра Вучића на трибини СНСД-а!

- Желимо да сачувамо мир, да сачувамо наш идентитет. Не треба да спомињем колико је важан био Свесрпски сабор, који је дао многе наше одговоре из прошлости, али и смјернице за будућност. Зато је то историјски документ. Сва концепција наших непријатеља је да подијеле Србе. Они се тиме хране, дијеле нас на Србијанце, босанске Србе, Србе из Хрватске и тако редом, а ми смо један јединствени народ, јасно и гласно само Срби! - поручио је Додик.

Истакао ј да заједно са Србијом рјешавамо све наше проблеме.

- Овај народ зна како се брани слобода и част. Ми смо увијек на "мртвој стражи", нема опуштања. Вјерујемо Кини и Русији,. вјерујемо Мађарској и Азербејџану и свима онима који су били уз нас у најтежим тренуцима - рекао је Додик.


Пратите нас и путем Вибера