Код Градишке

Додик: Оспособити дрвну индустрију у Подградцима

  • Извор: СРНА
  • 26.09.2024. 06:54

Лидер СНСД-а Милорад Додик изјавио је синоћ у Горњим Подградцима код Градишке да се заједно са народом заложио да се овдје поново оспособи дрвна индустрија кроз нови власнички однос и обезбиједи запошљавање људи.

Додик је рекао да очекује побједу СНСД-а и кандидата ове странке за градоначелника Зорана Аџића јер то заслужују с обзиром на оно што су овдје урадили.

Он је истакао да су Горњи Подградци постали сигурно мјесто за живот, гдје су комунали проблеми ријешени и то дугорочног гледано, изграђени путеви до Градишке и до Мраковице, те ријешено питање водовода.

Шобот: Од 7. октобра у Бањалуци неће бити мјеста ни за ''Трећине'' ни за ''Ћурле''

Шобот: Од 7. октобра у Бањалуци неће бити мјеста ни за ''Трећине'' ни за ''Ћурле''

"Остало је да наставимо да подржавамо пољопривредне произвођаче и да одржимо дрвну индустрију која је традиционална производња у овом мјесту", рекао је Додик у Подградцима гдје је присуствовао предизборној трибини.

Аџић је истакао да су сви свјесни да је дрвна индустрија срце Подградаца, да она не смије да стане већ мора да настави да ради.

"Задовољство је што је предсједник Додик рекао да се са свима нама труди да ријешимо проблем те дрвне индустрије", рекао је Аџић.

Он је истакао да се по присуству људи вечерас овдје види да они вјерују СНСД-у, Додику и Градској управи.

Јавор: Добра комуникација са мјештанима Орловаче биће настављена

Јавор: Добра комуникација са мјештанима Орловаче биће настављена

Носилас листе СНСД-а за Скупштину града Рената Обрадовић Поповић рекла је да присуство више од хиљаду људи показује да СНСД корача у величанствену побједу.

Одборнички кандидат СНСД-а из Подградаца Звјездан Панић рекао је да треба да се ријеши ријеши статус радника и да дрвна индустрија крене са радом, као и да очекују нове инвеститоре како би запослили још стотињак радника.

Он је такође истакао да је масовност скупа показатељ да СНСД ужива подршку народа.

Пратите нас и путем Вибера