Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора

Јавор: Добра комуникација са мјештанима Орловаче биће настављена

  • 25.09.2024. 22:40

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор изјавио је вечерас на предизборном скупу у Орловачи да су овдје чести долазили како би ријешили кључни проблем регулације ријеке Милошевице, те да ће наставити добру комуникацију са мјештанима.

Јавор је рекао да су мјештани Орловаче, али и околних мјеста Врбице и Топола деценијама стрепили од поплава за своје домове након сваке кише.

- Коначно је кренула реализација пројекта регулације. Око 60 одсто уговора је већ реализовано, а и град Приједор је учествовао сопственим средствима за два километра, гдје смо сами уредили, продубили и проширили корито, подигли насипе и то је заправо једини спас за ово мјесто - рекао је Јавор.

Он је додао да се у реализацији пројеката инфраструктуре овдје неће стати, као и са добром комуникацијом са мјештанима који се боре и залажу за своје мјесто.

Носилац одборничке листе СНСД-а за Скупштину града Приједор Горан Велаула истакао је да је у овом дијелу града реализован велики број инфраструктурних пројеката, али и да још треба да се уради.

- Очекујемо да ће Орловача препознати шта смо до сада урадили и да ћемо тако и даље наставити. Очекујемо побједу - поручио је Велаула.

Кандидат за одборника СНСД-а у Скупштини града Никола Вујасиновић изјавио је новинарима да ће као одборник сигурно бити глас народа у Скупштини града.

- Даваћу конструктивне идеје везано за пронаталитетну и демографску политику, борићу се за јачање домаће привреде и пољопривреде, за већа финансијска средства за образовање, спорт, културу, јер свакако образован млад човјек мора бити спреман за изазове 21. вијека - истакао је Вујасиновић.

На овом предизборном скупу СНСД-а у Орловачи представљени су и остали кандидати са листе одборника у Скупштини града Приједора.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: