Избори

Додик: Добој је мјесто побједе СНСД-а

  • Извор: СРНА
  • 07.09.2024. 21:14

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је да је Добој мјесто побједе СНСД-а, да Добој заслужује да настави да се развија и да је вечерас у овом граду како би дао подршку кандидату за градоначелника Борису Јеринићу и листи кандидата за локални парламент.

"Прије неколико дана овдје смо отворили болницу, а вечерас смо разговарали о пројектима који треба да обиљеже нови мандат и то ће бити дар људима у овом граду", изјавио је Додик.

Он је нагласио да СНСД жели да Добој буде примјер успјеха и указао на то да се у том правцу увелико саобраћајно развија.

Додик је рекао да Република Српска има потенцијал за велике пројекте и најавио да ће, у сарадњи са предсједником добојског Градског одбора СНСД-а Обреном Петровићем, тражити од Владе Српске да се у власништво Добоја пренесе дио неупотребљивог земљишта "Жељезница Републике Српске" који ће бити у корист привредног развоја града.

"Град Добој је успјешан зато што има једну партију и једну структуру одлучивања. И ја то поштујем", изјавио је Додик и додао да добојски одбор СНСД-а може да буде примјер другим организацијама ове странке.

Додик, који вечерас у Добоју присуствује трибини Градског одбора ове партије, захвалио је на топлом дочеку грађана и политичкој подршци захваљујући којој успјешно брани идеју Републике Српске, која данас има међународне пријатеље од којих је највећи Србија.

"Ми побјеђујемо 20 година јер смо нада овом народу", поручио је Додик и позвао на емпатију према другима, истичући да се до успјеха може доћи само упорним радом и сарадњом.

Коментаришући судску тужбу и медијске објаве о његовим наводним финансијским малверзацијама и корупцији, Додик је рекао да му нису успјели пронаћи ништа што је мимо закона због чега су морали приступити подизању оптужнице против њега због непоштивања неког Шмита.

Он је поручио да БиХ није перспектива ако је мимо Дејтонског мировног споразума и ако у њој нема Републике Српске, те да у томе Срби немају право на заблуду.

"Нама живота нема без Републике Српске јер без Српске нема слободе", поручио је Додик.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Добоја Борис Јеринић рекао је да је ова странка убједљиви побједник на локалним изборима у Добоју, захваљујући подршци грађана који су препознали њихов рад.

"Побиједиће Добој – побиједиће Српска!", поручио је Јеринић и истакао да су предсједник Републике Српске Милорад Додик и институције Српске снажан вјетар у развоју овог града.

Он је као примјер синергије локалних и републичких институција навео недавно отварање савременог објекта болнице у овом граду.

Јеринић је поручио да слога и јединство никада нису били потребнији и позвао друге локалне заједнице да се угледају на примјер Добоја.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Радослав Николић захвалио је предсједнику Додику што подржава развој овог града и поручио да ће ту подршку узвратити његови грађани.

Николић је рекао да је листа СНСД-а спој младости и искуства и да очекује, заједно са кандидатом за градоначелника Борисом Јеринићем, подршку грађана и убједљиву побједу 6. октобра. Он је истакао да ће за ту подршку грађанима узвратити радом и развојем ове локалне заједнице.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:00 Страначка хроника

    Страначка хроника

  • 22:05 Филм: Дан откупа (16+)

    Филм: Дан откупа (16+)

  • 23:30 Ноћни програм

    Ноћни програм