Потпредсједник СНСД-а

Цвијановићева на ''Вечери домаће кухиње'' позвала на окупљање и нове побједе

  • Извор: СРНА
  • 08.09.2024. 20:36

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић вечерас је у Приједору на манифестацији "Вече домаће кухиње" у организацији приједорског Актива жена социјалдемократа истакла важност окупљања ради стварања бољег и љепшег окружења, те истакла значај рада за љепши и бољи Приједор, за љепшу и бољу, стабилну Републику Српску.

"Сваки повод треба да буде добар повод да се окупљамо, да радимо за љепши и бољи Приједор, да радимо за љепшу и бољу стабилну Републику Српску и сигурна сам да су жене широм Српске један од највећих ослонаца њене стабилности", рекла је Цвијановићева новинарима у Приједору.

Она је нагласила да ова манифестација носи и одређене димензије које треба сачувати и отргнути од заборава као што су нека јела која данас нису уобичајена на трпези.

"Поносна сам што је сваки пут то прилика да се окупимо и да покажемо лојалност према Републици Српској и да се обавежемо на све нове будуће побједе које морамо добити заједно да би наша Република била оно што смо сад зацртали, а на добром смо путу да то заиста буде", поручила је Цвијановићева.

Додик: Очекујемо још већу подршку бирача на локалним изборима

Додик: Очекујемо још већу подршку бирача на локалним изборима

Кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора Слободан Јавор похвалио је приједорски Актив жена СНСД-а, истичући да се оне сваке године окупе и организују не само ову, већ многе хуманитарне волонтерске акције.

Он је додао да је поносан на њихов активизам и сав допринос.

"То је огроман вјетар у леђа за све нас. Вријеме је такво какво јесте - тешко и сви заједно треба да се окупљамо, сабирамо, да будемо јединствени и сложни, да прије свега будемо ту једни за друге у времену када са свих страна нападају наше руководство", рекао је Јавор.

Он је увјерен да ће ово бити једна велика побједа СНСД-а која ће дати подршку предсједнику Милораду Додику да и даље води Републику Српску баш онако како то ради.

"Показали смо резултате, дјела иза себе, и мислим да је то народ препознао и зато ћемо ићи храбро, одговорно и чистог образа", истакао је Јавор.

''Атмосфера је побједничка, јер побиједиће Српска'': Додик уз хармонику послао снажну поруку

''Атмосфера је побједничка, јер побиједиће Српска'': Додик уз хармонику послао снажну поруку

Предсједник Актива жена социјалдемократа Приједор Дубравка Рађеновић рекла је да се ова манифестација у приједорској љетној башти одржава пети пут.

"Вечерас овдје учествује 41 мјесни одбор актива жена и богатим кулинарским производима овдје смо да угостимо суграђане", додала је Рађеновићева.

Пратите нас и путем Вибера