Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanovićeva na ''Večeri domaće kuhinje'' pozvala na okupljanje i nove pobjede

  • Izvor: SRNA
  • 08.09.2024. 20:36

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović večeras je u Prijedoru na manifestaciji "Veče domaće kuhinje" u organizaciji prijedorskog Aktiva žena socijaldemokrata istakla važnost okupljanja radi stvaranja boljeg i ljepšeg okruženja, te istakla značaj rada za ljepši i bolji Prijedor, za ljepšu i bolju, stabilnu Republiku Srpsku.

"Svaki povod treba da bude dobar povod da se okupljamo, da radimo za ljepši i bolji Prijedor, da radimo za ljepšu i bolju stabilnu Republiku Srpsku i sigurna sam da su žene širom Srpske jedan od najvećih oslonaca njene stabilnosti", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Prijedoru.

Ona je naglasila da ova manifestacija nosi i određene dimenzije koje treba sačuvati i otrgnuti od zaborava kao što su neka jela koja danas nisu uobičajena na trpezi.

"Ponosna sam što je svaki put to prilika da se okupimo i da pokažemo lojalnost prema Republici Srpskoj i da se obavežemo na sve nove buduće pobjede koje moramo dobiti zajedno da bi naša Republika bila ono što smo sad zacrtali, a na dobrom smo putu da to zaista bude", poručila je Cvijanovićeva.

Dodik: Očekujemo još veću podršku birača na lokalnim izborima

Dodik: Očekujemo još veću podršku birača na lokalnim izborima

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor pohvalio je prijedorski Aktiv žena SNSD-a, ističući da se one svake godine okupe i organizuju ne samo ovu, već mnoge humanitarne volonterske akcije.

On je dodao da je ponosan na njihov aktivizam i sav doprinos.

"To je ogroman vjetar u leđa za sve nas. Vrijeme je takvo kakvo jeste - teško i svi zajedno treba da se okupljamo, sabiramo, da budemo jedinstveni i složni, da prije svega budemo tu jedni za druge u vremenu kada sa svih strana napadaju naše rukovodstvo", rekao je Javor.

On je uvjeren da će ovo biti jedna velika pobjeda SNSD-a koja će dati podršku predsjedniku Miloradu Dodiku da i dalje vodi Republiku Srpsku baš onako kako to radi.

"Pokazali smo rezultate, djela iza sebe, i mislim da je to narod prepoznao i zato ćemo ići hrabro, odgovorno i čistog obraza", istakao je Javor.

''Atmosfera je pobjednička, jer pobijediće Srpska'': Dodik uz harmoniku poslao snažnu poruku

''Atmosfera je pobjednička, jer pobijediće Srpska'': Dodik uz harmoniku poslao snažnu poruku

Predsjednik Aktiva žena socijaldemokrata Prijedor Dubravka Rađenović rekla je da se ova manifestacija u prijedorskoj ljetnoj bašti održava peti put.

"Večeras ovdje učestvuje 41 mjesni odbor aktiva žena i bogatim kulinarskim proizvodima ovdje smo da ugostimo sugrađane", dodala je Rađenovićeva.

Pratite nas i putem Vibera