Локални избори

Цвијановић: Вријеме је да Бањалука изабере озбиљног градоначелника - Шобота

  • Извор: СРНА
  • 11.09.2024. 21:59

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић сматра да је дошло вријеме да Бањалука изабере Николу Шобота, озбиљног човјека за градоначелника и да се ријеши постојеће локалне власти која је "преварантска" и није дорасла послу.

"Шобот ће сигурно моћи да остварује оно што су интереси грађана и града Бањалуке", рекла је Цвијановићева новинарима у бањалучком насељу Лазарево гдје је вечерас одржана трибина СНСД-а.

Она је истакла да СНСД жели градоначелника који ће бити окружен стручним и правим људима, односно тимом људи, а не малим ситним преварантима који завлаче руке у туђе џепове и баве се спекулацијама као што је сада случај.

Према њеним ријечима, Шобот је човјек који неће гледати у очи грађанима и слагати их као што то ради актуелни градоначелник и неће дијелити лажне картице и лажна пријатељства која на крају не функционишу.

"Шобот није човјек који ће обећати мост, а да моста нема, локацију за школу, а да нема те школе у Регулационом плану, већ ће како зна лијечити људе и излијечити Бањалуку од свих преварантских политика са којима смо били суочени у протекле четири године", истакла је Цвијановићева.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да дјечије игралиште у Улици Змај Огњеног Вука мора бити санирано, јер ту су дјеца будућност Лазарева.

Шобот је указао на потребу санације и ове улице, главне саобраћајнице кроз Лазарево, што није учињено већ 30 година.

"Ова улица је више од саобраћајнице – она је срце Лазарева. Ако побиједи Лазарево, побиједиће и Бањалука. Овај пут то ћемо остварити заједно", поручио је Шобот.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је новинарима да је увјерен да ће остварени, образовани и национално освијештени људи са листе СНСД-а за Скупштину града понудити свој ауторитет како би Бањалуку извели на прави пут.

На трибини је представљена одборничка листа кандидата СНСД-а за Скупштину града Бањалука.

Трибини су присуствовали и генерални секретар СНСД-а Срђан Амиџић, кандидати за одборнике, чланови Градског одбора СНСД-а, те многобројни чланови СНСД-а, активисти и симпатизери ове странке. 

Пратите нас и путем Вибера