Lokalni izbori

Cvijanović: Vrijeme je da Banjaluka izabere ozbiljnog gradonačelnika - Šobota

  • Izvor: SRNA
  • 11.09.2024. 21:59

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović smatra da je došlo vrijeme da Banjaluka izabere Nikolu Šobota, ozbiljnog čovjeka za gradonačelnika i da se riješi postojeće lokalne vlasti koja je "prevarantska" i nije dorasla poslu.

"Šobot će sigurno moći da ostvaruje ono što su interesi građana i grada Banjaluke", rekla je Cvijanovićeva novinarima u banjalučkom naselju Lazarevo gdje je večeras održana tribina SNSD-a.

Ona je istakla da SNSD želi gradonačelnika koji će biti okružen stručnim i pravim ljudima, odnosno timom ljudi, a ne malim sitnim prevarantima koji zavlače ruke u tuđe džepove i bave se spekulacijama kao što je sada slučaj.

Prema njenim riječima, Šobot je čovjek koji neće gledati u oči građanima i slagati ih kao što to radi aktuelni gradonačelnik i neće dijeliti lažne kartice i lažna prijateljstva koja na kraju ne funkcionišu.

"Šobot nije čovjek koji će obećati most, a da mosta nema, lokaciju za školu, a da nema te škole u Regulacionom planu, već će kako zna liječiti ljude i izliječiti Banjaluku od svih prevarantskih politika sa kojima smo bili suočeni u protekle četiri godine", istakla je Cvijanovićeva.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot rekao je da dječije igralište u Ulici Zmaj Ognjenog Vuka mora biti sanirano, jer tu su djeca budućnost Lazareva.

Šobot je ukazao na potrebu sanacije i ove ulice, glavne saobraćajnice kroz Lazarevo, što nije učinjeno već 30 godina.

"Ova ulica je više od saobraćajnice – ona je srce Lazareva. Ako pobijedi Lazarevo, pobijediće i Banjaluka. Ovaj put to ćemo ostvariti zajedno", poručio je Šobot.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić rekao je novinarima da je uvjeren da će ostvareni, obrazovani i nacionalno osviješteni ljudi sa liste SNSD-a za Skupštinu grada ponuditi svoj autoritet kako bi Banjaluku izveli na pravi put.

Na tribini je predstavljena odbornička lista kandidata SNSD-a za Skupštinu grada Banjaluka.

Tribini su prisustvovali i generalni sekretar SNSD-a Srđan Amidžić, kandidati za odbornike, članovi Gradskog odbora SNSD-a, te mnogobrojni članovi SNSD-a, aktivisti i simpatizeri ove stranke. 

Pratite nas i putem Vibera