Бањалука

Цвијановић: Спремни за велику побједу, да вратимо град на прави пут

  • Извор: СРНА
  • 07.09.2024. 19:28

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић рекла је вечерас у Бронзаном Мајдану код Бањалуке да је ова партија, као велики и организован тим, спремна да на предстојећим локалним изборима оствари велику побједу у граду на Врбасу и да Бањалуку коначно врати на прави пут.

Цвијановићева је рекла новинарима да органи СНСД-а на том плану и с циљем изборне побједе разговарају са свим својим људима у Бањалуци и грађанима у мјесним заједницама.

"Знамо шта су проблеми које треба рјешавати и спремни смо да као велики тим елиминишемо све негативне посљедице са којима је град живио у претходне четири године, а уз пуно дјечијих обећања и мало реалног стварног живота, односно остваривања наведених обећања", навела је Цвијановићева и поновила да СНСД у ову изборну кампању улази спремно и да побиједи у Бањалуци.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је вечерас да је његов програмски циљ да свако домаћинство на подручју Бронзаног Мајдана код Бањалуке добије здраву, питку воду и боље услове за живот.

"Бронзани Мајдан има доста озбиљних инфраструктурних проблема, а веома озбиљан проблем је тај што не ради фабрика обуће која је капитални пројекат за ово мјесто", рекао је Шобот новинарима пред почетак трибине СНСД-а у овом насељу.

Предсједник бањалучког Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић рекао је да је након јучерашњег почетка предизборне кампање ово прва локална трибина и изразио увјерење у побједу на предстојећим изборима, односно да ће Бањалука добити нову, бољу власт.

Кандидат СНСД-а за одборника у Скупштини града Бањалука Драгомир Батар рекао је да су вода и струја основни инфраструктурни проблеми за Бронзани Мајдан и додао да је за протекле четири године градске власти дошло до стагнације овог подручја.

На трибини су представљени кандидати СНСД-а за одборнике у Скупштини града Бањалука.

Пратите нас и путем Вибера