Banjaluka

Cvijanović: Spremni za veliku pobjedu, da vratimo grad na pravi put

  • Izvor: SRNA
  • 07.09.2024. 19:28

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović rekla je večeras u Bronzanom Majdanu kod Banjaluke da je ova partija, kao veliki i organizovan tim, spremna da na predstojećim lokalnim izborima ostvari veliku pobjedu u gradu na Vrbasu i da Banjaluku konačno vrati na pravi put.

Cvijanovićeva je rekla novinarima da organi SNSD-a na tom planu i s ciljem izborne pobjede razgovaraju sa svim svojim ljudima u Banjaluci i građanima u mjesnim zajednicama.

"Znamo šta su problemi koje treba rješavati i spremni smo da kao veliki tim eliminišemo sve negativne posljedice sa kojima je grad živio u prethodne četiri godine, a uz puno dječijih obećanja i malo realnog stvarnog života, odnosno ostvarivanja navedenih obećanja", navela je Cvijanovićeva i ponovila da SNSD u ovu izbornu kampanju ulazi spremno i da pobijedi u Banjaluci.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot rekao je večeras da je njegov programski cilj da svako domaćinstvo na području Bronzanog Majdana kod Banjaluke dobije zdravu, pitku vodu i bolje uslove za život.

"Bronzani Majdan ima dosta ozbiljnih infrastrukturnih problema, a veoma ozbiljan problem je taj što ne radi fabrika obuće koja je kapitalni projekat za ovo mjesto", rekao je Šobot novinarima pred početak tribine SNSD-a u ovom naselju.

Predsjednik banjalučkog Gradskog odbora SNSD-a Vlado Đajić rekao je da je nakon jučerašnjeg početka predizborne kampanje ovo prva lokalna tribina i izrazio uvjerenje u pobjedu na predstojećim izborima, odnosno da će Banjaluka dobiti novu, bolju vlast.

Kandidat SNSD-a za odbornika u Skupštini grada Banjaluka Dragomir Batar rekao je da su voda i struja osnovni infrastrukturni problemi za Bronzani Majdan i dodao da je za protekle četiri godine gradske vlasti došlo do stagnacije ovog područja.

Na tribini su predstavljeni kandidati SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluka.

Pratite nas i putem Vibera