Потпредсједник СНСД-а

Цвијановић: Никола Шобот - прави човјек за Бањалуку и Српску

  • Извор: СРНА
  • 27.09.2024. 20:03

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић изјавила је да се чека побједа кандидата ове странке за градоначелника Бањалуке Николе Шобота који је прави човјек за овај град и Републику Српску.

"Никола Шобот представља једну честиту, добру, способну Бањалуку која може да напредује, која је национално освијештена, али исто тако и Бањалуку која води рачуна о свему ономе што су потребе наших грађана", рекла је Цвијановићева Срни у бањалучком насељу Паприковац, гд‌је је присуствовала јавној трибини Градског одбора СНСД-а.

Она је додала да у овој бањалучкој мјесној заједници има много посла и ствари које су започете у периоду прије Драшка Станивуковића, али и да је, нажалост, све застало и ништа није реализовано.

"Велика обмана везано за школу. Институције Републике Српске су заједно овд‌је са мјештанима договарали да се та школа коначно направи. Она је некако нестала из регулационог плана и очито није у приоритету ове градске власти", рекла је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, СНСД жели да се протекли период од четири године избрише, те да се све врати озбиљним пословима.

"А то можемо да радимо, наравно, са доктором Шоботом као градоначелником и са великим бројем наших одборника. Ја очекујем доминантну већину у локалном парламенту који знају шта је развој града, али истовремено знају и шта су интереси Републике", нагласила је Цвијановићева.

Носилац листе за Скупштину града Владо Ђајић рекао је Срни да је остало још девет дана до одласка Станивуковића у политичку пензију и развоја сваког дијела града.

"Овдје на Паприковцу ништа није урађено, осим Универзитетског клиничког центра, грађани разочарани и желе промјене и новог градоначелника који ће бити по мјери грађана, а то је доктор Шобот", навео је Ђајић.

Он је рекао да Паприковац заслужује да буде један од најљепших дијелова Бањалуке са видиком и погледом на град, те уређеном инфраструктуром.

Пратите нас и путем Вибера