Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanović: Nikola Šobot - pravi čovjek za Banjaluku i Srpsku

  • Izvor: SRNA
  • 27.09.2024. 20:03

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da se čeka pobjeda kandidata ove stranke za gradonačelnika Banjaluke Nikole Šobota koji je pravi čovjek za ovaj grad i Republiku Srpsku.

"Nikola Šobot predstavlja jednu čestitu, dobru, sposobnu Banjaluku koja može da napreduje, koja je nacionalno osviještena, ali isto tako i Banjaluku koja vodi računa o svemu onome što su potrebe naših građana", rekla je Cvijanovićeva Srni u banjalučkom naselju Paprikovac, gd‌je je prisustvovala javnoj tribini Gradskog odbora SNSD-a.

Ona je dodala da u ovoj banjalučkoj mjesnoj zajednici ima mnogo posla i stvari koje su započete u periodu prije Draška Stanivukovića, ali i da je, nažalost, sve zastalo i ništa nije realizovano.

"Velika obmana vezano za školu. Institucije Republike Srpske su zajedno ovd‌je sa mještanima dogovarali da se ta škola konačno napravi. Ona je nekako nestala iz regulacionog plana i očito nije u prioritetu ove gradske vlasti", rekla je Cvijanovićeva.

Prema njenim riječima, SNSD želi da se protekli period od četiri godine izbriše, te da se sve vrati ozbiljnim poslovima.

"A to možemo da radimo, naravno, sa doktorom Šobotom kao gradonačelnikom i sa velikim brojem naših odbornika. Ja očekujem dominantnu većinu u lokalnom parlamentu koji znaju šta je razvoj grada, ali istovremeno znaju i šta su interesi Republike", naglasila je Cvijanovićeva.

Nosilac liste za Skupštinu grada Vlado Đajić rekao je Srni da je ostalo još devet dana do odlaska Stanivukovića u političku penziju i razvoja svakog dijela grada.

"Ovdje na Paprikovcu ništa nije urađeno, osim Univerzitetskog kliničkog centra, građani razočarani i žele promjene i novog gradonačelnika koji će biti po mjeri građana, a to je doktor Šobot", naveo je Đajić.

On je rekao da Paprikovac zaslužuje da bude jedan od najljepših dijelova Banjaluke sa vidikom i pogledom na grad, te uređenom infrastrukturom.

Pratite nas i putem Vibera