Бањалука

Цвијановић: Изборном побједом Шобота почиње нова ера развоја града

  • Извор: СРНА
  • 16.09.2024. 19:08

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић поручила је данас да ће изборном побједом Николе Шобота, кандидата ове странке за градоначелника Бањалуке, почети нова ера у развоју града.

Цвијановићева је напоменула и да ће се водити рачуна о интересима грађана, без обзира на којем подручју града они живјели.

"Наше поруке су увијек исте, а то је да треба водити рачуна о свим дијеловима града и мјесним заједницама", рекла је новинарима Цвијановићева, која је присуствовала предизборним трибинама СНСД-а у бањалучким насељима Росуље и Нова Варош.

Она је изразила незадовољство оним што је учињено у претходне четири године у Бањалуци.

"У граду је направљен општи хаос. Забадају се лопате, сади гумено цвијеће, умјесто да се људи који су у градској управи, на челу са градоначелником, баве стварним животом и потребама наших грађана", рекла је Цвијановићева, те додала да очекује да ће се то све промијенити.

Она је напоменула и да чињеница да СНСД има велику подршку и да су све изборне трибине веома посјећене, указује да грађани имају очекивања, али и вјеру да ће ова странка испунити обећања.

Кандидат СНСД-а за градоначелника Бањалуке Никола Шобот рекао је да опредјељење СНСД-а остаје да и даље гради и развија инфраструктуру града, али и да се планира проширење капацитета дјечијих вртића.

"Ту су и остали проблеми у граду, као што је недостатак паркинг мјеста, саобраћајне гужве, као и друге круцијалне животне теме од значаја за развој града", истакао је Шобот.

Носилац листе кандидата СНСД-а за одборнике у Скупштини града Бањалука Владо Ђајић рекао је да су претходне четири године рада актуелне власти у Бањалуци узалудно потрошене.

"Узалудно је потрошено милијарду КМ на разне глупости, а по мишљењу народа актуелни градоначелник Драшко Станивуковић могао је за тај новац да промијени столарију на све једној старој згради, те стави фасаду, изолацију и замијени лифтове, као и да асфалтира и освијетли сеоске путеве", рекао је Ђајић.

Пратите нас и путем Вибера