Banjaluka

Cvijanović: Izbornom pobjedom Šobota počinje nova era razvoja grada

  • Izvor: SRNA
  • 16.09.2024. 19:08

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović poručila je danas da će izbornom pobjedom Nikole Šobota, kandidata ove stranke za gradonačelnika Banjaluke, početi nova era u razvoju grada.

Cvijanovićeva je napomenula i da će se voditi računa o interesima građana, bez obzira na kojem području grada oni živjeli.

"Naše poruke su uvijek iste, a to je da treba voditi računa o svim dijelovima grada i mjesnim zajednicama", rekla je novinarima Cvijanovićeva, koja je prisustvovala predizbornim tribinama SNSD-a u banjalučkim naseljima Rosulje i Nova Varoš.

Ona je izrazila nezadovoljstvo onim što je učinjeno u prethodne četiri godine u Banjaluci.

"U gradu je napravljen opšti haos. Zabadaju se lopate, sadi gumeno cvijeće, umjesto da se ljudi koji su u gradskoj upravi, na čelu sa gradonačelnikom, bave stvarnim životom i potrebama naših građana", rekla je Cvijanovićeva, te dodala da očekuje da će se to sve promijeniti.

Ona je napomenula i da činjenica da SNSD ima veliku podršku i da su sve izborne tribine veoma posjećene, ukazuje da građani imaju očekivanja, ali i vjeru da će ova stranka ispuniti obećanja.

Kandidat SNSD-a za gradonačelnika Banjaluke Nikola Šobot rekao je da opredjeljenje SNSD-a ostaje da i dalje gradi i razvija infrastrukturu grada, ali i da se planira proširenje kapaciteta dječijih vrtića.

"Tu su i ostali problemi u gradu, kao što je nedostatak parking mjesta, saobraćajne gužve, kao i druge krucijalne životne teme od značaja za razvoj grada", istakao je Šobot.

Nosilac liste kandidata SNSD-a za odbornike u Skupštini grada Banjaluka Vlado Đajić rekao je da su prethodne četiri godine rada aktuelne vlasti u Banjaluci uzaludno potrošene.

"Uzaludno je potrošeno milijardu KM na razne gluposti, a po mišljenju naroda aktuelni gradonačelnik Draško Stanivuković mogao je za taj novac da promijeni stolariju na sve jednoj staroj zgradi, te stavi fasadu, izolaciju i zamijeni liftove, kao i da asfaltira i osvijetli seoske puteve", rekao je Đajić.

Pratite nas i putem Vibera