Локални избори 2024.

Башевић: Соколац ће од октобра живјети боље

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 14:46

Кандидат СНСД-а за начелника општине Соколац Страхиња Башевић истакао је данас на почетку предизборне кампање да је дошло вријеме да се у ову заједницу унесе нова енергија са млађим људима из ове странке, који имају јасне програме и начине за рјешавање нагомиланих проблема у заједници.

Башевић је испред канцеларије ове странке у Улици цара Лазара на Сокоцу, гдје су представљени кандидати СНСД-а за предстојеће локалне изборе у овој општини, нагласио да ће у наредних мјесец дана понудити приједлоге за рјешавање низа проблема који су присутни дуги низ година и који су општину довели у стагнацију и довели до пропадање битних сектора.

Он је Срни рекао да општину Соколац са много расположивих потенцијала треба вратити међу напредније, јер то својим стратешким положајем и заслужује.

Башевић је навео да ОО СНСД-а Соколац на одборничкој листи има 25 кандидата, врло угледних људи, разних профила образовања, младих и енергичних којима је, заједно са носиоцем листе Ђорђем Радићем, дата шанса да покажу своје квалитете.

Он велике наде полаже у здрав систем вриједности развијен међу омладином СНСД-а, те да ће заједничком снагом успјети да коначно направе промјене на боље у овој локалној заједници.

"Мислим да ће од октобра Соколац почети да живи један бољи живот и другу енергију", поручио је Башевић.

Пратите нас и путем Вибера