Lokalni izbori 2024.

Bašević: Sokolac će od oktobra živjeti bolje

  • Izvor: SRNA
  • 06.09.2024. 14:46

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Sokolac Strahinja Bašević istakao je danas na početku predizborne kampanje da je došlo vrijeme da se u ovu zajednicu unese nova energija sa mlađim ljudima iz ove stranke, koji imaju jasne programe i načine za rješavanje nagomilanih problema u zajednici.

Bašević je ispred kancelarije ove stranke u Ulici cara Lazara na Sokocu, gdje su predstavljeni kandidati SNSD-a za predstojeće lokalne izbore u ovoj opštini, naglasio da će u narednih mjesec dana ponuditi prijedloge za rješavanje niza problema koji su prisutni dugi niz godina i koji su opštinu doveli u stagnaciju i doveli do propadanje bitnih sektora.

On je Srni rekao da opštinu Sokolac sa mnogo raspoloživih potencijala treba vratiti među naprednije, jer to svojim strateškim položajem i zaslužuje.

Bašević je naveo da OO SNSD-a Sokolac na odborničkoj listi ima 25 kandidata, vrlo uglednih ljudi, raznih profila obrazovanja, mladih i energičnih kojima je, zajedno sa nosiocem liste Đorđem Radićem, data šansa da pokažu svoje kvalitete.

On velike nade polaže u zdrav sistem vrijednosti razvijen među omladinom SNSD-a, te da će zajedničkom snagom uspjeti da konačno naprave promjene na bolje u ovoj lokalnoj zajednici.

"Mislim da će od oktobra Sokolac početi da živi jedan bolji život i drugu energiju", poručio je Bašević.

Pratite nas i putem Vibera