Кандидат за градоначелника

Аџић: Задатак СНСД-а остаје рад на убрзаном развоју града

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 19:12

Кандидат СНСД-а за градоначелника Градишке Зоран Аџић изјавио је да задатак ове странке остаје рад на убрзаном привредном развоју и привлачењу инвестиција у Градишку с циљем стварања бољих услова за живот свих њених грађана.

Аџић је на почетку кампање за локалне изборе рекао да је СНСД у претходних осам година показао да зна да води Градишку, гради инфраструктуру, развија привреду и даје подршку свим категоријама становништва, пензионерима, борачкој популацији, младима.

Томаш: Резултати и напредак свима видљиви

Томаш: Резултати и напредак свима видљиви

"У складу са могућностима и даље ћемо улагати у развој, да наш град буде једно угодно мјесто за живот грађана и развој привреде, али и да буде отворен за све остале људе и привреднике који желе да дођу да живе или улажу у Градишци", поручио је Аџић.

Он је позвао грађане да гласају за листу ове партије за Скупштину града Градишка.

Носилац листе СНСД-а Рената Обрадовић Поповић истакла је да је част предводити листу од 35 кандидата и представљати СНСД, партију која своју политику показује на д‌јелима.

СНСД је кампању за локалне изборе у Градишци почео представљањем кандидата, те лијепљењем првог плаката и постављањем билборда у центру града, након чега је у мјесној заједници Доњи Подградци организовано дружење кандидата и симпатизера ове странке.

Пратите нас и путем Вибера