Кандидат СНСД-а

Томаш: Резултати и напредак свима видљиви

  • Извор: СРНА
  • 06.09.2024. 19:04

Кандидат СНСД-а за градоначелника Прњавора Дарко Томаш рекао је да се резултати рада у протекле четири године и напредак и овом граду виде, да сваки добронамјерни грађанин Прњавора, али и било ког другог града може да посвједочи да је Прњавор мјесто које се развијало и напредовало.

Томаш, који је актуелни градоначелник Прњавора, истакао је да у прилог томе иде и добијање статуса града прошле године.

Он је у присуству кандидата за одборнике у Скупштини града и великог броја присталица странке на градском тргу заједно са носиоцем одборничке листе СНСД-а Жељком Симићем залијепио први предизборни плакат.

Томаш је рекао да је наредних 30 дана предизборне кампање вријеме за сумирање урађеног у претходном периоду и прављење планова за будућност.

Он је изразио увјерење да је СНСД био уз грађане када год је било потребно и да је развој локалне заједнице заједнички подухват.

"Потрудио сам се да лично знање, искуство и познанства искористим за развој града, а исто су чинили и моји сарадници. Вјерујем да то грађани виде и цијене. Наравно, сви проблеми нису ријешени, још је много посла и ја сам спреман да и даље заједно са грађанима радим на развоју Прњавора", рекао је Томаш.

Он је позвао све политичке субјекте са подручја Прњавора да демократски, цивилизовано проведу кампању, да се такмиче у добрим идејама и на тај начин заслуже гласове грађана, те напоменуо да ће СНСД бити коректан према сваком политичком противнику.

Носилац листе СНСД-а за Скупштину града Прњавора Жељко Симић рекао је да је у протеклом периоду у Прњавору урађено много добрих ствари, што ће током предизборне кампање бити презентовано грађанима.

"Наш циљ је убједљива побједа Дарка Томаша за градоначелника и листе СНСД-а на којој су људи који су већ дуже вријеме у политици и неки нови људи из различитих сфера живота. Ти људи ће са градоначелником Томашем послије избора креирати политике, допринијети даљем развоју и расту града Прњавора", рекао је Симић.

Према подацима Градске изборне комисије Прњавор, за локалне изборе у овој локалној заједници регистровано је 10 овјерених политичких субјеката и пет кандидата за одборничко мјесто које припада националним мањинама.

Грађани ће градоначелника бирати између кандидата СНСД-а Дарка Томаша и СДС-а Милана Петровића.

Према Централном бирачком списку, на подручју Прњавора право гласа имаће 39.422 лица.

Пратите нас и путем Вибера