ABA liga

Zvezda u Ljubljani "nišani" finale

  • Извор: Агенције
  • 16.05.2022. 10:55

Košarkaši Crvene zvezde večeras gostuju Cedevita-Olimpiji u drugom meču polufinalne serije plej-ofa ABA lige, a eventualnom pobjedom izborili bi plasman u finale.

Ovo će biti osmi meč dva kluba od kada se slovenački klub spojio sa Cedevitom. 

Trenutni skor je 6-1 za "crveno-bijele" koji su u posljednjem meču u Sloveniji u dramatičnoj završnici slavili 83:82.

"Očekuje nas drugi meč ove polufinalne serije, i apsolutno smo svjesni velikog iskustva i kvaliteta koji posjeduje ekipa Cedevita Olimpije. Imaju ozbiljan napadački potencijal i dosta igrača sa puno poena u rukama. Mi svakako moramo da budemo na drugoj utakmici u Ljubljani bolji u određenim segmentima igre u odnosu na prvi meč u Beogradu. Igrači Cedevita Olimpije kao domaćini imaće i podršku navijača u Ljubljani, a na nama je da u takvom ambijentu budemo spremni da naša energija, koncentracija i odgovornost u igri budu na adekvatnom nivou kako bi odigrali dobru utakmicu", rekao je trener Crvene zvezde Dejan Radonjić.

U zavisnosti od ishoda druge polufinalne utakmice u Ljubljani, ali i ishoda druge serije biće i poznato kada se igraju eventualni naredni mečevi. 

U drugoj polufinalnoj seriji igraju Partizan i Budućnost. Podgoričani su u nedjelju trojkom u posljednjim sekundama meča izborili "majstoricu" koja će se igrati u Beogradu.

Današnja utakmica između Cedevita-Olimpije i Crvene zvezde na programu je u 18 časova i 30 minuta. 

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.