Евролига

Звезда у измијењеном саставу против Олимпијакоса

  • Извор: Агенције
  • 15.11.2023. 15:40

Тренер кошаркаша Црвене звезде Јанис Сферопулос изјавио је да "црвено-бијели" морају да буду спремни за битку са јако добрим тимом као што је Олимпијакос.

Експедиција београдског клуба у измијењеном саставу отпутовала је у Атину, а вечерас ће у вријеме одигравања утакмице одрадити тренинг у хали у Пиреју.

Кошаркаши Црвене звезде гостоваће у четвртак од 20.15 часова екипи Олимпијакоса у деветом колу Евролиге. "Црвено-бијели" су синоћ у Београду убједљиво савладали Фенербахче у осмом колу најквалитетнијег европског клупског такмичења.

Тренер "црвено-бијелих" Јанис Сферопулос неће моћи да рачуна на Шабаза Нејпира, док је Јаго Дос Сантос кренуо у Атину са екипом. У Београду су на терапијама остали Бранко Лазић, Адам Ханга и Марко Симоновић.

"Играмо против јако доброг тима, тима чије квалитете познајемо, били су финалисти прошле сезоне. Можда у посљедње вријеме немају добре резултате, али имају огроман квалитет и могу да играју јако добро. Морамо да будемо спремни за битку са јако добрим тимом", рекао је Сферопулос, преноси званични сајт клуба.

Дос Сантос је изјавио да "црвено-бијеле" очекује тежак меч у Атини.

"Олимпијакос такође има сјајну атмосферу, добре навијаче, изванредан тим... али спремићемо се. Распоред је изузетно густ, напори су велики, али мислим да је кључ као и синоћ одбрана, а напад ће доћи сам од себе", навео је Дос Сантос.

Екипа Црвене звезде се у петак враћа из Атине.

Пратите нас и путем Вибера

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм