Zvanično

Rastu šanse za Partizan i Zvezdu: Gran Kanarija odustala od Evrolige!

  • Извор: Агенције
  • 12.06.2023. 20:44

Gran Kanarija je odustala od učešća u Evroligi, a kako je saopšteno nakon sastanka Borda direktora, odluka je donijeta iz ekonomskih razloga.

Podsjećanja radi, izabranici Jake Lakoviča, košarakaši Gran Kanarije stigli su do elitnog evropskog društva poslije osvajanja trofeja u Evrokupu.

Obradović: Očekujem zanimljivu seriju

Obradović: Očekujem zanimljivu seriju

U periodu poslije osvajanja trofeja uloženi su maksimalni napori da se zatvori finansijski konstrukcija za sezonu koja slijedi, ali je sada definitvno odlučeno, da Gran Kanarija nema ekonomske uslove za takmičenje u Evroligi.

Odluka je donijeta glasanjem borda direktora, više članova je bilo protiv učešća, a zvanična pres konferencija je zakazana za 13. jun sa početkom u 10 časova.

Navijači Partizana

Navijači Partizana "pecnuli" Zvezdu: "Biće dosadno bez vas"

Jedno mjesto je upražnjeno, a do kraja juna biće donijeta odluka o učesnicima Evrolige za narednu sezonu, piše Sport klub.

Nakon odustajanja Gran Kanarije, ako se ne dogodi nešto senzacionalno, spisak učesnika će ostati isti, što znači da će u Evroligi igrati Partizan, Zvezda, kao i Valensija, koja je gotovo sigurno zamijeniti Gran Kanariju.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.