Trener KK Crvena zvezda

Radonjić: Znamo šta nas čeka

  • Извор: Б92
  • 26.05.2022. 17:38

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić obratio se medijima pred finale ABA lige u kom će se sastati najvećim rivalom Partizanom.

Prva utakmica finala na programu je u petak u 20 časova, a domaćin je ekipa Dejana Radonjića.

"Na kraju se desilo ono što se predviđalo, da se u finalu nađu Zvezda i Partizan. Naravno, znamo da prednost domaćeg terena može biti jako značajan faktor, pogotovo u ovakvim utakmicama. Ekipa Partizana sastavljena je od jako kvalitetnih košarkaša, mladih, talentovanih, ekipa koja u timu posjeduje igrača koji je osvojio Evrokup, koji su bili na F4 Evrolige, koji svojim kvalitetom mogu da prave razliku na terenu. Nije to samo Panter, za kojeg smatram da je na svojoj poziciji jedan od najboljih košarkaša u Evropi. To je pokazao i prije neki dan ", rekao je strateg Crvene zvezde.

Zvezda je u prvoj utakmici dozvolila "crno-bijelima" samo deset asistencija, u drugom je ta brojka bila znatno veća (20), ali trener Zvezde ističe da je nezahvalno porediti te duele.

"Praviti komparaciju ta dva duela i donositi zaključke, mislim da nije najbolji put. Prva utakmica je odigrana na jedan način, u drugoj je Partizan bio bolji od nas, odigrali smo jako drugačije nego što je bilo u prvom. Bili su dosta čvršći, a mi smo pravili dosta grešaka odbrambeno. Takođe, bili su jako raspoloženi ofanzivno", zaključio je Radonjić.


  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Филм (Р)

    '' Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Ко те шиша (12+) (Р)

    ’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (Р) (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (р)