Trener KK Crvena zvezda

Radonjić: Znamo šta nas čeka

  • Izvor: B92
  • 26.05.2022. 17:38

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić obratio se medijima pred finale ABA lige u kom će se sastati najvećim rivalom Partizanom.

Prva utakmica finala na programu je u petak u 20 časova, a domaćin je ekipa Dejana Radonjića.

"Na kraju se desilo ono što se predviđalo, da se u finalu nađu Zvezda i Partizan. Naravno, znamo da prednost domaćeg terena može biti jako značajan faktor, pogotovo u ovakvim utakmicama. Ekipa Partizana sastavljena je od jako kvalitetnih košarkaša, mladih, talentovanih, ekipa koja u timu posjeduje igrača koji je osvojio Evrokup, koji su bili na F4 Evrolige, koji svojim kvalitetom mogu da prave razliku na terenu. Nije to samo Panter, za kojeg smatram da je na svojoj poziciji jedan od najboljih košarkaša u Evropi. To je pokazao i prije neki dan ", rekao je strateg Crvene zvezde.

Zvezda je u prvoj utakmici dozvolila "crno-bijelima" samo deset asistencija, u drugom je ta brojka bila znatno veća (20), ali trener Zvezde ističe da je nezahvalno porediti te duele.

"Praviti komparaciju ta dva duela i donositi zaključke, mislim da nije najbolji put. Prva utakmica je odigrana na jedan način, u drugoj je Partizan bio bolji od nas, odigrali smo jako drugačije nego što je bilo u prvom. Bili su dosta čvršći, a mi smo pravili dosta grešaka odbrambeno. Takođe, bili su jako raspoloženi ofanzivno", zaključio je Radonjić.


  • 14:00 Film (R)

    '' Film (R)

  • 16:00 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    ’Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet'.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:40 Tajne muzeja

    'Tajne muzeja

  • 17:00 Serija: Preko Atlantika (R) (12+)

    ''Serija: Preko Atlantika (12+) (r)

  • 17:50 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom (R)

    Putujte po svijetu sa Robertom Dacešinom, jer će vam se apetiti za putovanjem i svim biserima koje ono nudi sigurno povećati.