Не зна се колико паузира

Проблем за Звезду: Ханга сломио шаку

  • 17.04.2024. 19:58

Кошаркаш Црвене звезде Адам Ханга паузираће у наредном периоду због прелома кости у шаци лијеве руке, саопштио је у сриједу клуб на званичном сајту.

"КК Црвена звезда обавјештава јавност је да првотимац нашег клуба Адам Ханга током тренинга у сриједу доживио повреду лијеве шаке, због које ће одсуствовати са терена у наредном периоду", стоји у саопштењу.

Додаје се да је мађарски репрезентативац подвргнут прегледима на којима је утврђен прелом треће метакарпалне кости у лијевој шаци, која захтијева паузу "у наредном периоду".

"Послије додатних прегледа у четвртак биће донесена одлука да ли ће наш играч бити оперисан или ће ова повреда бити третирана на други начин. Клуб ће у наредном периоду редовно обавијештавати јавност о периоду опоравка Ханге", закључује се у саопштењу, без прецизирања колико би пауза могла да траје.

Ханга је ове сезоне у АБА лиги у просјеку за 16,7 минута на терену биљежио 6.3 поена уз 2.4 скока и 2.6 асистенције.

Пратите нас и путем Вибера

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.