Задар

Приведене двије особе у вези са нападима на делегацију Црвене звезде

  • Извор: АТВ
  • 12.11.2023. 08:30

Задарска полиција саопштила је да су у вези са два одвијена напада на особе из делегације Кошаркашког клуба Црвена звезда у просторијама полиције двије особе које се доводе у везу са овим догађајем.

- У току је криминалистичко истраживање ради утврђивања свих околности и чињеница ових догађаја. У просторијама полиције налазе се двије особе које се доводе у свезу с овим догађајима - наводи се у саопштењу полиције.

Након криминалистичке обраде, полиције ће, како истичу, благовремено обавијестити јавност.

Ужас у Задру: Делегација Звезде нападнута и претучена

Ужас у Задру: Делегација Звезде нападнута и претучена

КК Црвена звезда саопштио је да су нападнути члан Управног одбора Куба, заједно с још једним пријатељем клуба, као и два члана новинарске екипе која је с делегацијом Клуба стигла из Барселоне.

- Сви су у нападу од стране бројних маскираних хулигана претучени и том приликом доживели су повреде - саопштио је КК Црвена звезда.

Клуб је затражио хитну реакцију надлежних органа истичући да су нападнути људи који су у Задар стигли као дио делегације клуба, нису имали никаква обиљежја Црвене звезде нити су на било који начин провоцирали било кога.

Пратите нас и путем Вибера

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм