"Црно-бела симфонија"

Партизан представио играче, Обрадовић открио главни циљ

  • 19.08.2024. 21:42

Кошаркашки клуб Партизан у "МТС дворани" представио је играче за сезону 2024/25.

То су Вања Маринковић (нови капитен), Брендон Дејвис, Ифе Лундберг, Карлик Џонс (оправдано одсутан), Френк Ниликина, Двејн Вашингтон, Балша Копривица, Марио Накић, Митар Бошњаковић, Алексеј Покушевски, Стерлинг Браун, Исак Бонга, Аријан Лакић, Ајзеа Мајк, Алекса Димитријевић, Тајрик Џонс.

На свечаности под називом "Црно-бела симфонија" пуштен је мини-филм и историји о успјесима Партизана, да би након обраћања предсједника клуба Остоје Мијаиловића, те умјетничког програма, представљен тим за наредну сезону.

Обратио се тренер Жељко Обрадовић, а потом и нови капитен Вања Маринковић.

"Да си све прошао, све видео... Важи. Прелијепе ствари, још једном да се захвалим свим људима у организацији предивне вечери.

Прилика је да се честита нашој репрезентацији на изванредним играма и на фанастичном резултату. Честитке иду свим играчима, стручном штабу, предсједнику КСС, нашем Саши Даниловићу. Карију Пешићу. Наравно, мораћу да истакнем нашег капитена који нам се вратио, Вањи. Честитам наравно Алекси, који је био до скоро са нама, играо је изванредно и још двојици момака који су дио историје Партизана, Богдан Богдановић и Никола Милутинов. Честитке и свим осталим играчима. Огроман успјех, учинили су нас поносним.

Поново ћемо бити један од најмлађих тимова у Евролиги. Хвала Остоји Мијаиловићу и свим члановима УО што су урадили све да будемо конкурентни. Пробаћемо сљедеће године да добијемо лиценцну на три године. То је главни циљ. Привилегија је бити у Партизану у било ком смислу. То нам даје морал, жељу. Урадићемо све да оваквих вечери буде што више. Рекао сам играчима да сам сигуран да знају шта је Партизан и да ће вечерас осјетити то овдје. Срећан сам што сте приредили ово вечерас.

Добродошли у Србију, Београд и наш клуб, Партизан. Као што сам вам рекао, осјетићете нешто што не осјећате нигде другдје, ови људи ће вас увијек гурати напред током утакмице", рекао је Обрадовић.

"Добро вече, Партизановци. Прије свега да вам се захвалим од срца што сте са нама и што сте дошли у оволиком броју. Морам да кажем да сам поносан што сам поново овдје и посебна ми је част што ћу бити капитен највећег клуба на свијету, клуба гдје сам стасао и гдје сам се родио као играч. Вјерујем у своје саиграче, упознали смо се прије 20 минута, вјерујем у Управу и у све вас", рекао је капитен Вања Маринковић, а преноси б92.

Пратите нас и путем Вибера