"Crno-bela simfonija"

Partizan predstavio igrače, Obradović otkrio glavni cilj

  • 19.08.2024. 21:42

Košarkaški klub Partizan u "MTS dvorani" predstavio je igrače za sezonu 2024/25.

To su Vanja Marinković (novi kapiten), Brendon Dejvis, Ife Lundberg, Karlik Džons (opravdano odsutan), Frenk Nilikina, Dvejn Vašington, Balša Koprivica, Mario Nakić, Mitar Bošnjaković, Aleksej Pokuševski, Sterling Braun, Isak Bonga, Arijan Lakić, Ajzea Majk, Aleksa Dimitrijević, Tajrik Džons.

Na svečanosti pod nazivom "Crno-bela simfonija" pušten je mini-film i istoriji o uspjesima Partizana, da bi nakon obraćanja predsjednika kluba Ostoje Mijailovića, te umjetničkog programa, predstavljen tim za narednu sezonu.

Obratio se trener Željko Obradović, a potom i novi kapiten Vanja Marinković.

"Da si sve prošao, sve video... Važi. Prelijepe stvari, još jednom da se zahvalim svim ljudima u organizaciji predivne večeri.

Prilika je da se čestita našoj reprezentaciji na izvanrednim igrama i na fanastičnom rezultatu. Čestitke idu svim igračima, stručnom štabu, predsjedniku KSS, našem Saši Daniloviću. Kariju Pešiću. Naravno, moraću da istaknem našeg kapitena koji nam se vratio, Vanji. Čestitam naravno Aleksi, koji je bio do skoro sa nama, igrao je izvanredno i još dvojici momaka koji su dio istorije Partizana, Bogdan Bogdanović i Nikola Milutinov. Čestitke i svim ostalim igračima. Ogroman uspjeh, učinili su nas ponosnim.

Ponovo ćemo biti jedan od najmlađih timova u Еvroligi. Hvala Ostoji Mijailoviću i svim članovima UO što su uradili sve da budemo konkurentni. Probaćemo sljedeće godine da dobijemo licencnu na tri godine. To je glavni cilj. Privilegija je biti u Partizanu u bilo kom smislu. To nam daje moral, želju. Uradićemo sve da ovakvih večeri bude što više. Rekao sam igračima da sam siguran da znaju šta je Partizan i da će večeras osjetiti to ovdje. Srećan sam što ste priredili ovo večeras.

Dobrodošli u Srbiju, Beograd i naš klub, Partizan. Kao što sam vam rekao, osjetićete nešto što ne osjećate nigde drugdje, ovi ljudi će vas uvijek gurati napred tokom utakmice", rekao je Obradović.

"Dobro veče, Partizanovci. Prije svega da vam se zahvalim od srca što ste sa nama i što ste došli u ovolikom broju. Moram da kažem da sam ponosan što sam ponovo ovdje i posebna mi je čast što ću biti kapiten najvećeg kluba na svijetu, kluba gdje sam stasao i gdje sam se rodio kao igrač. Vjerujem u svoje saigrače, upoznali smo se prije 20 minuta, vjerujem u Upravu i u sve vas", rekao je kapiten Vanja Marinković, a prenosi b92.

Pratite nas i putem Vibera