Добре вијести за вјечите

Огласио се Атаман: ''Распада'' се учесник Евролиге?

  • 04.06.2024. 14:29

Турски тренер Ергин Атаман огласио се неколико дана након што је са Панатинаикосом освојио титулу и открио који се евролигашки тим налази у потпуном расулу.

По ријечима стручњака који је у дебитантској сезони донио титулу у Атину, велике проблеме има италијански Виртус, а играчи већ сада покушавају да напусте Болоњу, иако сезона још није готова.

По његовим ријечима, менаџери су се већ јавили Панатинаикосу и понудили услуге својих клијената, који немају намјеру да остану у Болоњи наредне сезоне. Питање је кога би актуелни шампион Европе могао да украде италијанском тиму, али је јасно да тамо ситуација уопште није сјајна - то би могло да обрадује Звезду и Партизан, како због играча на тржишту, тако и због мјеста у Евролиги.

Звезда у спектакуларном мечу добила Партизан после драме

Звезда у спектакуларном мечу добила Партизан после драме

"За Виртус Болоњу је важно да видимо шта ће бити са спонзором. У италијанским тимовима има много сјајних спонзора, али онда они оду и тимови дођу у конфузију и потешкоће. Евролига је економски веома тешка обавеза, потребан вам је велики спонзор. Ових година Виртус даје сјајну представу у Евролиги, сви радо долазе да играју у Болоњи, али морамо да видимо шта ће бити са спонзором. Ако у Милану нема господина Арманија, како ће Олимпија управљати буџетом? Ако се Сегафредо повуче, исто питање би важило и за Виртус, како би они управљали ситуацијом?", рекао је Атаман у изјави.

Познато колико ће Партизан чекати на одлуку Евролиге

Познато колико ће Партизан чекати на одлуку Евролиге

Турски тренер освојио је три Евролиге у посљедње четири сезоне, па његов глас увијек јако одјекне у европској кошарци. Шампионску борбу у Италији прокоментарисао је из угла да се тим из Болоње распада! "По мом мишљењу, Олимпија ће побиједити. Виртус би, са свим овим корпоративним проблемима, могао бити ометен. Толико играча гледа около, толико агената нам нуди Виртусове играче, али сада мора да заврши првенство. Да ли ћу навијати за Банкија или Месину? Обојица су велики пријатељи. Веома их поштујем, али Месина је био мој идол", закључио је Атаман.

Шок: Звезда није сигуран учесник Евролиге

Шок: Звезда није сигуран учесник Евролиге

Подсјећамо, Виртус из Болоње је један од пет тимова који ће конкурисати за специјалну позивницу пред почетак нове сезоне. Италијански тим жели да се такмичи против најбољих, али питање је да ли ће то моћи да уради уколико остане без најважнијег спонзора. У случају да Виртус одустане без новца постало би очигледно да ће и Црвена звезда и Партизан играти у Евролиги, преноси Мондо.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Црна Гуја (12+)

    ''Серија: Црна Гуја (12+)

  • 23:05 Серија: 1993 (16+)

    ''''Серија: 1993 (16+)