Након инцидента

Огласио и Партизан: "Ко је исјекао снимак"

  • Извор: Агенције
  • 19.05.2024. 18:41

Након два саопштења Црвене звезде коначно се огласио и Кошаркашки клуб Партизан у вези инцидента који се десио данас у Арени између Џејмса Нанелија и Стефана Лазаревића.

Саопштење преносимо у цјелости. 

„KK Партизан Моцарт Бет изражава жал због инцидента који се данас догодио у ходнику Београдске арене и позива на хитно утврђивање свих чињеница од стране надлежних органа!

Џејмс Нанели је први нападнут од стране Стефана Лазаревића, који га је ухватио за врат, након чега је играч Партизана узвратио, што се може видјети на комплетном снимку сигурносних камера.

Нова драма пред дерби, КК ЦЗ тврди: ''Нанели ударио Лазаревића песницом у главу''

Нова драма пред дерби, КК ЦЗ тврди: ''Нанели ударио Лазаревића песницом у главу''

На жалост, једини снимак који то може да потврди није комплетан јер на њему недостаје период од 11:01:28 до 11:02:32 и KK Партизан позива да се ХИТНО УКЉУЧЕ НАДЛЕЖНЕ СЛУЖБЕ како би вратиле избрисани снимак и утврдиле ко је исти избрисао! Тражимо да онај ко је снимак обрисао, одговара у складу са законом.

На доступним снимцима се  види и како Лазаревић излази из свлачионице за Нанелијем у жељи да се расправи, као и како скаче на играча Партизана који се налази на земљи.

Позивамо обезбјеђење Београдске арене да нам без одлагања достави КОМПЛЕТАН снимак, а ми ћемо га јавно објавити.

Позивамо медије да јавно сперу љагу са имена Џејмса Нанелија, са истим публицитетом као што су му љагу нанијели након саопштења Црвене звезде.

Појавио се снимак скандалозне туче из Арене

Појавио се снимак скандалозне туче из Арене

Разумијемо повишене тензије у финалној серији, али позивамо и играче и навијаче да не насједају на исцениране нападе и задрже прибраност. Да се побједник финалне серије одлучи на терену, а не уз помоћ саопштења којима наш ривал свакодневно подиже тензије.

KK Партизан Моцарт Бет јавности даје на увид доступне снимке и позива све да сами процјене ко би и због чега могао да обрише кључни дио снимка са камере која снима од свлачионице Партизана.

И за крај, KK Партизан Моцарт Бет као куриозитет додаје да је спортски директор KK Црвена звезда Милан Дозет након инцидента предлагао представницима Партизана да се све заборави и снимци обришу. KK Партизан Моцарт Бет је то одбио!“, каже се у саопштењу црно-бијелих. 

Пратите нас и путем Вибера

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.