Кошарка

Обрадовић жели Николу Калинића?

  • 22.05.2024. 12:20

Кошаркаш Никола Калинић је по писању медија широм Европе већ био виђен у Црвеној звезди за сљедећу сезону, али су се ствари одједном промијениле.

Наиме, Саша Обрадовић, тренер Монака, јесте врло добро упознат са квалитетима сада већ бившег репрезентативца Србије, па је изразио жељу да га доведе у Кнежевину, пише шпански Енценстедо.

Тренер тима са Медитерана је по информацијама у току сезоне чак био на ивици отказа, али се чини да ће Монако одлучити да му вјерује и наредне сезоне.

Калинић је играо у Звезди прије двије године, а онда је црвено-бијели дрес замјени за црвено-плави Барселоне.

Ове сезоне је биљежио 7,3 поена, 3,8 скокова и 2,4 асистенције по мечу. Био је “лијепак“ Каталонаца и човјек који је често знао да добрим потезима направи игру кохерентном.

Када је одлазио Калинић је оставио поруку која је значила да је повратак само питање тренутка.

– Нешто тражим идеалне слике, колаже и остало… Ово је то, то је то. Хвала вам свима и видимо се сљедећег пута – оставио је отворена врата кошаркаш, пише Нова.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 07:00 Свет пољопривреде (Р)

    Пољопривредна емисија дугогодишње традиције доноси провјерене информације знања и искуства која интересују сваког пољопривредника.

  • 08:00 Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Аутошоп магазин

    За љубитеље аутомобилизма, ауто тржишта и најновијих информација о вашем љубимцу.

  • 10:30 Гола наука, документарни програм

    ' Гола наука, документарни програм

  • 11:30 Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде, теме посвећене домаћим производима, узгоју воћа и поврћа, ратарству и сточарству.