Тренер КК Партизан

Обрадовић: У овим годинама сам доживио да ми неко каже ''сједи доле''

  • Извор: Телеграф
  • 27.05.2024. 22:44

Кошаркаши Партизана поражени су од Меге у другом мечу полуфинала Суперлиге резултатом 92:88, па је серија продужена за још један меч који ће нам и открити име другог финалисте.

Домаћин је након великог преокрета дошао до побједе, а послије меча се медијима најприје обратио играч Партизана Ален Смаилагић.

- Нисмо одиграли добру утакмицу, нисмо имали довољно енергије, нисмо испоштовали ствари из свлачионице и губили смо концентрацију у кључним тренуцима - рекао је Смаилагић.

Потом је Жељко Обрадовић честитао играчима Меге на побједи.

- Честитам Меги на побједи и да пробамо да се припремимо за мајсторицу.

Загрмио је потом на судије, које га нису поштовале према његовим ријечима.

- Нису баш околности на конференцију за штампу. Ова лига је таква, то се види. Да ја први пут у животу говорим судијама на Ви, а они мени са ти. И то шиканирање у току утакмице нисам доживио. У овим годинама то да доживљавам. Да у овим годинама се обраћам са Ви, а он мени каже сједи доле, пусти мене да судим. Да му се најнормалније обраћам, да се обраћам за челенџ. Таква је ова лига, али већ сам послије задње утакмице наговијестио на шта ће то да личи и како ће то да буде. Ту нема изненађења, све је то нешто што смо очекивали. Ваљда ће неко повести рачуна, не знам ко ће. Ту је господин делегат, њему сам се обраћао у току утакмице, имао сам лијепу сарадњу са записничким столом и хвала им, али против неких ствари не можете. То се зна шта је и како је - закључио је Обрадовић.

(Телеграф)

Пратите нас и путем Вибера

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

    ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Ко те шиша

    ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)