Тренер кошаркаша Партизана

Обрадовић: Свима је јасно због чега смо изгубили претходне двије утакмице

  • 17.05.2024. 16:41

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић рекао је поприлично јасно због чега је његова екипа изгубила прве двије утакмице финалне серије плеј-офа АБА лиге од Црвене звезде и позвао навијаче да подрже тим и бодре га као што су то радили цијеле године.

Партизан послије два везана пораза од Звезде мора да побједи у недељу од 20.30 у "Београдској арени" уколико жели да продужи финалну серију и сачува шансу да одбрани пехар освојен прошле сезоне.

"Поприлично је јасно због чега смо изгубили претходне двије утакмице, није велика филозофија, мислим да је свима јасно. Потребно је да се припремимо, уз максимално поштовање према противнику и да прође све у фер и спортској атмосфери. Да се прича искључиво о кошарци. Позивам овом приликом навијаче да нас подрже и бодре као што су то радили цијеле године, и опет понављам, да све буде у фер и спортској атмосфери", истакао је Обрадовић.

Кошаркаш Партизана Џејмс Нанели очекује велику подршку са трибина "Арене".

"Поздрав за све сјајне навијаче Партизана. Знате да нам предстоји веома важна утакмица у недјељу, потребно нам је да будете гласни, да навијате и будете нам подршка. Али молим вас, немојте да бацате било шта на терен. Кад смо играли у Пиониру против Црвене звезде, ништа није било бачено на терен, утакмица је била чиста, а бољи ривал је однио побједу. Сад кад долазе у нашу кућу, морамо показати једнако поштовање према њима. Немојте ништа бацати на терен, пустите нас да одиграмо добру утакмицу и нека се питање побједника одлучи на терену", истакао је Нанели.

Кошаркашки клуб Партизан је позвао навијаче да навијају фер и спортски и да без обзира на сва дешавања током утакмице, нипошто не убацују предмете на терен.

"Гласна, срчана подршка усмерена према црно-бијелом тиму нека буде још једном понос свих који истински воле Партизан", стоји у клупској објави.

Додаје се да су послије састанка свих безбједносних служби, усвојени протоколи за наредну утакмицу и комплетан план организације сигурности свих актера меча.

"На улазима у дворану, биће појачане провјере, стога клуб апелује на навијаче да због могућих гужви, раније дођу у 'Београдску арену'", закључује се у објави Партизана.

Пратите нас и путем Вибера