Trener košarkaša Partizana

Obradović: Svima je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dvije utakmice

  • 17.05.2024. 16:41

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je poprilično jasno zbog čega je njegova ekipa izgubila prve dvije utakmice finalne serije plej-ofa ABA lige od Crvene zvezde i pozvao navijače da podrže tim i bodre ga kao što su to radili cijele godine.

Partizan poslije dva vezana poraza od Zvezde mora da pobjedi u nedelju od 20.30 u "Beogradskoj areni" ukoliko želi da produži finalnu seriju i sačuva šansu da odbrani pehar osvojen prošle sezone.

"Poprilično je jasno zbog čega smo izgubili prethodne dvije utakmice, nije velika filozofija, mislim da je svima jasno. Potrebno je da se pripremimo, uz maksimalno poštovanje prema protivniku i da prođe sve u fer i sportskoj atmosferi. Da se priča isključivo o košarci. Pozivam ovom prilikom navijače da nas podrže i bodre kao što su to radili cijele godine, i opet ponavljam, da sve bude u fer i sportskoj atmosferi", istakao je Obradović.

Košarkaš Partizana Džejms Naneli očekuje veliku podršku sa tribina "Arene".

"Pozdrav za sve sjajne navijače Partizana. Znate da nam predstoji veoma važna utakmica u nedjelju, potrebno nam je da budete glasni, da navijate i budete nam podrška. Ali molim vas, nemojte da bacate bilo šta na teren. Kad smo igrali u Pioniru protiv Crvene zvezde, ništa nije bilo bačeno na teren, utakmica je bila čista, a bolji rival je odnio pobjedu. Sad kad dolaze u našu kuću, moramo pokazati jednako poštovanje prema njima. Nemojte ništa bacati na teren, pustite nas da odigramo dobru utakmicu i neka se pitanje pobjednika odluči na terenu", istakao je Naneli.

Košarkaški klub Partizan je pozvao navijače da navijaju fer i sportski i da bez obzira na sva dešavanja tokom utakmice, nipošto ne ubacuju predmete na teren.

"Glasna, srčana podrška usmerena prema crno-bijelom timu neka bude još jednom ponos svih koji istinski vole Partizan", stoji u klupskoj objavi.

Dodaje se da su poslije sastanka svih bezbjednosnih službi, usvojeni protokoli za narednu utakmicu i kompletan plan organizacije sigurnosti svih aktera meča.

"Na ulazima u dvoranu, biće pojačane provjere, stoga klub apeluje na navijače da zbog mogućih gužvi, ranije dođu u 'Beogradsku arenu'", zaključuje se u objavi Partizana.

Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?