Trener KK Partizan

Obradović: Mogli smo jednostavno da završimo utakmicu

  • Извор: Агенције
  • 15.10.2022. 12:19

Trener Partizana Željko Obradović smatra da je bilo jednostavno završiti utakmicu protiv Baskonije u drugom kolu Evrolige, ali umjesto rutinske završnice i prve pobjede Beograđani su zabilježili drugi poraz.

Markus Hauard je u posljednjoj sekundi regularng dijela meča pogodio trojku preko ruke za produžetak i tako iskoristio promašaj Džejmsa Nanelija sa linije penala.

"Igrali smo dobro i veoma mi je žao zbog mog tima i načina koji smo izgubili utakmicu. Bilo je jednostavno završiti utakmicu u 40 minuta, ali to je ljepota košarke što nikada ne znate šta može da se desi. A desilo se to da smo posljednju odbranu igrali bez koncentracije i dozvolili produžetak,“ rekao je Obradović i nastavio:

"Čestitke Baskoniji, utakmica je bila veoma zanimljiva. Protiv Albe smo igrali veoma loše, ali danas je tim izgledao potpuno drugačije. Ponosan sam zbog toga, ali tek je početak sezone i puno utakmica pred nama. Moramo da nastavimo da vjerujemo u sebe i da budemo spremni za naredne mečeve", kaže Obradović. 

Partizan sljedeće nedjelje igra dva meča u Beogradu - u utorak protiv Olimpije iz Milana i u četvrtak protiv Virtusa iz Bolonje.