Uoči Fajnal fora

Obradović i Čović zajedno na sastanku: Lobiramo da Beograd ima dva kluba u Evroligi

  • Извор: Телеграф
  • 29.04.2022. 11:23

Uoči Fajnal fora Evrolige (19 - 21. maj), koji je ove sezone ponovo održava u Beogradu, u Skupštini grada održana je konferencija za medije, a prije toga i sastanak organizacionog odbora, na kojem su bili i Nebojša Čović kao i Željko Obradović.

U ime grada, tu je bio zamjenik gradonačelnika Goran Vesić, koji je otkrio da će se tokom Fajnal fora lobirati da Beograd sljedeće sezone dobije dva predstavnika u elitnom takmičenju.

– Zajednički smo konstatovali da je Fajnal for ne samo veliki događaj, već i velika promocija za naš turizam, Beograd je jedno od rijetkih mesta gdje mogu da dođu svi sportisti, otvoreni smo za sve, a svako veliko takmičenje je promocija sporta i turizma i omogućava nam da dalje ulažemo u naš sport – rekao je Vesić, prenosi Telegraf.

Željko Obradović je istakao da će Beograd kao i na prethodnom Fajnal foru dobiti samo pohvale.

– Znam na kakvo su ljudi gostoprimstvo nailazili u Beogradu kada je bio prvi put na Fajnal foru u Beogradu, ja sam bio ovdje sa mojim klubom i znam koliko su se svi vratili puni utisaka. To je presudilo da Evroliga ponovo da Beogradu takmičenje, verujem da će i tada svi da se osećaju prijatno, kao što je bilo – rekao je Obradović.

Vesić je na kraju dodao da je na sastanku bio i Nebojša Čović, koji zbog obaveza nije mogao da dođe na konferenciju, ali ovo je stvar koja spaja Zvezdu i Partizan.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)