Српски ас

Никола Јокић закуцао као никад у каријери

  • Извор: Мондо.ба
  • 25.08.2024. 09:38

Никола Јокић прекинуо је одмор у Сомбору да би отишао у Љубљану и увеличао опроштај словеначке легенде Горана Драгића од кошарке.

Славни плејмејкер неколико НБА тимова и репрезентације своје земље направио је спектакл у дворани "Стожице" и окупио бивше и садашње асове, који су уживали у најљепшем потезу вечери. Било је то закуцавање Николе Јокића у контранападу, о таблу.

Иначе много "статичнији" у оваквим ситуацијама, Јокић је одабрао да приреди свима у дворани тренутак за памћење, јер је сам себи набацио лопту о таблу и укуцао је у обруч.

Снимак тог закуцава одмах је постао виралан, па га је подијелио и званични налог његовог тима Денвер Нагетс. "Јокићево набацивање самом себи је дивље!", одушевљени су у Америци.

Никола Јокић, Богдан Богдановић, Бобан Марјановић активни су српски кошаркаши који су увеличали Драгићев опроштај, а били су ту и бивши играчи, легендарни Дејан Бодирога, Предраг Даниловић, Александар Саша Ђорђевић, Владимир Радмановић је играо у ревијалном мечу... Наравно, била је ту и практично цијела репрезентација Словеније са којом је Драгић освојио Еуробаскет 2017, крај клупе је сједио и славни капитен Југославије Иво Данеу, дошли су и великани НБА лиге, Стив Неш, Дирк Новицки, Крис Бош... Био је то заиста догађај за памћење у Љубљани.

Послије овог меча, Јокић ће се вратити кући и уживати у одмору на крају великог љета, током којег је са репрезентацијом Србије освојио бронзану медаљу на Олимпијским играма у Паризу. Одмор ће трајати још неколико нед‌јеља, а нова сезона почиње 22. октобра и дочекаће је као актуелни, троструки МВП НБА лиге. И шушка се да би могао да добије звучно појачање у Нагетсима, Василија Мицића, пише Мондо.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:15 Филм (Р)

    '' Филм (Р)

  • 16:00 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Тајне музеја

    'Тајне музеја

  • 17:00 Серија: Преко Атлантика (Р) (12+)

    ''Серија: Преко Атлантика (12+) (р)