Повреда

Недовић ван терена до средине фебруара

  • Извор: Б92
  • 12.01.2024. 17:26

Неко би рекао већ виђено. Црвена звезда је поново заблистала на евролигашком гостовању, у једној од најбољих партија сезоне савладала Армани, али је поново остала без важног играча.

У недавном дерби тријумфу над Партизаном повриједио се млади Никола Топић, док се из Милана са повредом трбушног зида вратио Немања Недовић.

Српски шампион је на званичном сајту потврдио да искусни бек неће бити на располагању Јанису Сферопулосу у наредних мјесец дана. Баш у периоду када црвено-бели играју кључне битке за мјесто у плеј-ину или плеј-офу, пише Б92.

”Црвена звезда обавјештава јавност да је првотимац Немања Недовић доживио парцијалну руптуру косог мишића трбушног зида због које ће наш играч одсуствовати четири недјеље са паркета. Милош Теодосић током утакмице у Милану благо је истегао задњу ложу, на срећу, у питању је повреда лакше природе, па ће се Милош брзо вратити у тренажни процес и на терен“, наводи се у саопштењу Црвене звезде.

Недовић је страдао у дуелу са Каји Хајнсом, баш као и Мајк Тоби.

”Мајк Тоби који је у Милану током утакмице доживио незгодан пад на леђа, током поподнева обавиће преглед магнетном резонанцом, о чијем исходу ће клуб благовремено информисати јавност“.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    ''‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    'Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.