Кошарка

Крај драме: Звезда је шампион, уписан службени резултат

  • Извор: Агенције
  • 06.06.2024. 16:52

Црвена звезда се огласила саопштењем и потврдила да је постала шампион Србије.

Према наводима из клуба са Малог Калемегдана у четвртак у 14 часова клуб је добио информацију да је друга утакмица финала Суперлиге Србије регистрована службеним резултатом 20:0 за црвено-бијеле. 

Пошто је Црвена звезда побиједила у првом мечу финала 89:88, то је била друга побједа Звезде и сада је екипа Јаниса Сферопулоса комплетирала сва три трофеја ове сезоне. Клуб је позвао навијаче да у четвртак од 19 часова у "Пиониру" дођу како би прославили освајање титуле и како би присуствовали дизању пехара. 

"КК Црвена звезда Меридианбет обавјештава јавност да ће церемонија додјеле пехара шампиону Србије и медаља, бити организована у четвртак у 19 часова у хали 'Александар Николић'. Наш клуб је у четвртак у 14 часова добио и званичну одлуку Кошаркашке Лиге Србије да је друга утакмица финала која није завршена у сриједу увече у Београдској Арени, регистрована према пропозицијама такмичења службеним резултатом 0:20 за КК Црвена звезда Меридианбет, који је тиме и девети пут узастопно постао шампион наше земље и заокружио изванредну сезону трећим пехаром! Сви заинтересовани Звездаши могу присуствовати овој церемонији у четвртак увече од 19 часова, а улаз у халу биће омогућен на трибинама Ц и Д", наводи се у саопштењу Црвене звезде. 

Пратите нас и путем Вибера