Košarka

Kraj drame: Zvezda je šampion, upisan službeni rezultat

  • Izvor: Agencije
  • 06.06.2024. 16:52

Crvena zvezda se oglasila saopštenjem i potvrdila da je postala šampion Srbije.

Prema navodima iz kluba sa Malog Kalemegdana u četvrtak u 14 časova klub je dobio informaciju da je druga utakmica finala Superlige Srbije registrovana službenim rezultatom 20:0 za crveno-bijele. 

Pošto je Crvena zvezda pobijedila u prvom meču finala 89:88, to je bila druga pobjeda Zvezde i sada je ekipa Janisa Sferopulosa kompletirala sva tri trofeja ove sezone. Klub je pozvao navijače da u četvrtak od 19 časova u "Pioniru" dođu kako bi proslavili osvajanje titule i kako bi prisustvovali dizanju pehara. 

"KK Crvena zvezda Meridianbet obavještava javnost da će ceremonija dodjele pehara šampionu Srbije i medalja, biti organizovana u četvrtak u 19 časova u hali 'Aleksandar Nikolić'. Naš klub je u četvrtak u 14 časova dobio i zvaničnu odluku Košarkaške Lige Srbije da je druga utakmica finala koja nije završena u srijedu uveče u Beogradskoj Areni, registrovana prema propozicijama takmičenja službenim rezultatom 0:20 za KK Crvena zvezda Meridianbet, koji je time i deveti put uzastopno postao šampion naše zemlje i zaokružio izvanrednu sezonu trećim peharom! Svi zainteresovani Zvezdaši mogu prisustvovati ovoj ceremoniji u četvrtak uveče od 19 časova, a ulaz u halu biće omogućen na tribinama C i D", navodi se u saopštenju Crvene zvezde. 

Pratite nas i putem Vibera