Trener KK Borac nakon Krke

Kašćelan: Nismo klonuli duhom nakon lošeg početka

  • Извор: АТВ
  • 26.01.2023. 20:44

Pobjedu protiv Zlatibora košarkaši Borca učinili su još važnijom nakon trijumfa protiv Krke večeras, pa tim Zorana Kašćelana sa dosta optimizma gleda ka nastavku sezone u ABA 2 ligi.

Strateg "crveno-plavog" tima imao je samo riječi hvale za svoje košarkaše nakon pobjede protiv slovenačkog predstavnika. 

"Čestitke momcima na sjajnoj pobjedi, pravoj ‘fajterskoj’ utakmici. U pripremi meča smo znali da će ovo da bude fizički znatno zahtjevnija utakmica u odnosu na Zlatibor. Jako sam srećan što nismo klonuli duhom nakon lošeg početka. Uspjeli smo da uhvatimo ritam, lomili smo utakmicu minut po minut. Imali smo i veliku podršku sa tribina koja nam je bila veliki vjetar u leđa. Bilo je pravo uživanje igrati večeras u ‘Boriku’, hvala publici", rekao je Kašćelan.

Trener Borca povukao je značaj večerašnjeg trijumfa i nada se pobjedi protiv Sloge u subotu kojom bi na najbolji način završili banjalučki turnir drugog po jačini regionalnog takmičenja. 

"Prije par dana sam rekao da, ukoliko pobijedimo Krku, onda će trijumf protiv Zlatibora puno više da vrijedi. Ne bih da idem predaleko, važno je da se plasiramo na završni turnir, ali sam siguran da će moji momci nakon ove dvije pobjede imati manje respekta prema drugim ekipama u ABA 2 ligi, iako svi timovi koji se nađu na završnom turniru imaju svoju šansu. Vjerujem da ćemo u subotu protiv Sloge na najbolji način da krunišemo ovaj balon na domaćem terenu", zaključio je Kašćelan.

Utakmica između Borca i Sloge na programu je u subotu od 18 časova.


(Foto: ABA liga)

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм