Амерички кошаркаш

Камински: Богдан ми је рекао да идем у Партизан

 • Извор: Б92
 • 24.09.2023. 11:36

Нови центар Партизана Френк Камински рекао је да се осјећа комфорно у "црно-бијелом" и да је Богдан Богдановић утицао на његов долазак у Београд.

"Мени је лако јер тим чини да је тако - ту су играчи који су овдје већ неколико сезона и помажу ми са свим питањима које имам. Игра је овдје другачија мало него у НБА, али и то учим како вријеме пролази. Добро је да припреме тако дуго трају, много је утакмица и човјек може рано да схвати неке ствари“, рекао је Камински за Еурохоопс и додао:

"Овдје се више игра физички, а ту су и разлике у правилима - нема дефанзивне три секунде, тако да је теже дати кош. Зато настојим да се више ослоним на тимске акције, да више размишљам у том смјеру. Ипак, кошарка је кошарка свуда“, изјавио је Камински. 

Камински каже да није много гледао Евролигу док је био у НБА.

"Имао сам саиграче који су ми говорили да је ниво висок. Богдан Богдановић, који ми је био саиграч у Хоксима прошле године, није пропуштао утакмицу. Претходних пет љета је увијек било интересовања из Европе, али када сам рекао Богдану за Партизан, само ми је рекао: ’Иди!’ Казао ми је све најбоље о тиму, тренеру, свима. Учинио је да се осјетим комфорним, тако да сам прихватио понуду“, закључује Камински.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 19:55 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.

 • 20:00 Емисија: Бинго

  Бројчана игра са извлачњем бројева, од 1 до 90 путем бубња, у којој се унапријед утврђује висина фонда добитака и његова расподјела.

 • 20:30 Револуција 1917

  'Револуција 1917

 • 21:00 Емисија: Ћирилица

  Ауторска емисија Миломира Марића.

 • 23:20 Муззик топ 20

  Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

 • 00:30 Ноћни програм

  Ноћни програм