Кошаркаш

Јокић снимљен у пекари, ученице га ухватиле на дјелу

  • Извор: Новости.рс
  • 30.09.2024. 10:28

Српски кошаркаш Никола Јокић се вратио ове недјеље у Сједињене Америчке Државе и почео припреме са Денвером за нову НБА сезону, а уочи пута посјетио је једно "култно мјесто" у Сомбору.

Двије ученице Средње медицинске школа ”Др Ружица Рип" примијетиле су Јокића у једној сомборској пекари, и то када су и саме дошле да се окријепе за вријеме великог одмора, али су ипак биле превише стидљиве да га замоле за фотографију.

"Биле смо одушевљене кад смо га видјеле. Наравно да смо га познале, њега свако познаје, а и не можеш да га не запазиш, јер нико у Сомбору није тако висок као он. Купио је бурек, ђеврек и јогурт", испричала је за "Вечерње новости" једна од ученица која је остала забезекнута када је икону српске кошарке видјела у пекари.

Михаел Шумахер први пут у јавности?

Михаел Шумахер први пут у јавности?

Интересантно је да је ово било уочи пута у Денвер, гдје ипак Јокић не може да ужива у чарима бурека, па није изненађење што је свратио у српску пекару како би уживао у храни коју највише воли још од дјетињства. Управо због бурека га је некада прекоравао и бивши тренер Дејан Милојевић који му је и забранио једно вријеме да једе тако "тешку храну", послије чега је почео да пружа много више на паркету.

"Ангажовали смо нутриционисту и наш кондициони тренер Марко Ћосић, који је заиста врхунски тренер, направио је фантастичан програм рада. Друго, одредио је режим исхране, ми смо се убили радећи на томе, али видели смо да то не иде у очекиваном смеру. И онда схватимо да он доручкује пола киле бурека и попије флашу газираног сока за цијели дан", причао је Милојевић.

Никола Јокић је иначе један од најтежих играча у НБА лиги, али је истовремено постао и један од најспремнијих на свијету јер посебну пажњу обраћа на своје тијело:

"Био сам дебељуца до прије коју годину. Волио сам свашта да једем и нисам ништа одбијао. Јео сам све, колаче, паприкаш, жута супа са мало више масти. Пред сваку утакмицу поједем нешто што не бих требао. Да ли комадић пице, кокице... Нешто само да је нездраво. Против урока!", причао је Сомборац.

Застрашујуће: Човјека напала ајкула, погледајте како се одбранио

Застрашујуће: Човјека напала ајкула, погледајте како се одбранио

Подсјетимо, у првом разговору са медијима пред почетак нове НБА сезоне Јокић је показао нови имиџ, а рекао је да му је претходно љето било најбоље у животу пошто је посебно поносан на бронзану медаљу коју је освојио са репрезентацијом Србије у Паризу.

"Није ми играње на Олимпијским играма ама баш ништа одузело, уживао сам да играм за Србију, да представљам Србију, родни град, фамилију, да играм са пријатељима. Свако ко има прилику да то ради, треба то да уради, другачије је такмичење, како год желите то да зовете. Свака утакмица је важна, сваки пораз може да вас пошаље кући. Интересантно је за играче и савјетујем им да то ураде", била је његова порука Американцима.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Наша Српска

    ' Наша Српска

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.