Господски

Други бацају микрофоне, а овако Јокић реагује кад изгуби!

  • Извор: Мондо.рс
  • 28.04.2024. 17:10

Српски кошаркаш Никола Јокић одиграо је претходне ноћи сјајну утакмицу за Денвер - опет је имао трипл-дабл биљежећи 33 поена, 14 скокова и 14 асистенција - међутим, то није било довољно да би дошао до побједе. Лејкерси су побиједили Нагетсе 119:108 и тако остали у серији (сада је 3:1 у серији за Денвер), а упркос поразу Јокић није био превише нервозан.

Док је његов колега из Лејкерса Ентони Дејвис бацао микрофон након пораза од Нагетса, Јокић је као и обично био смирен и солидно расположен разговарајући са новинарима. Штавише, стигао је и да се нашали када је упитан које су то генерално ствари које би требало да промијене у наредној утакмици да би дошли до побједе: "Мислиш да ћу ти то стварно рећи?", рекао је озбиљно Јокић, међутим брзо је "експлодирао" од смијеха.

"Генерално, пробаћемо да их зауставимо у транзицији и да им не дозволимо 80 поена из рекета", казао је Јокић који је објаснио и да је магично додавање за Мајка Портера Џуниора била "чиста случајност", а додао је и да му се не свиђа што његова екипа већ дуго споро улази у утакмице и што их "не иде шут".

"Стварамо те позиције, али и даље морамо да вјерујемо у шут и надамо се да ћемо их погађати", смирено је поручио Јокић пред пету утакмицу серије која се игра у ноћи између понедјељка и уторка.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    Серија: Љубавни залогаји (12+)

  • 20:30 Филм

    '' Филм

  • 22:00 Серија: Насљедници (12+)

    'Серија: Насљедници (12+)

  • 23:00 Серија: Ред Рок (16+) (Р)

    Серија: Ред Рок (16+) (Р)