Gospodski

Drugi bacaju mikrofone, a ovako Jokić reaguje kad izgubi!

  • Izvor: Mondo.rs
  • 28.04.2024. 17:10

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je prethodne noći sjajnu utakmicu za Denver - opet je imao tripl-dabl bilježeći 33 poena, 14 skokova i 14 asistencija - međutim, to nije bilo dovoljno da bi došao do pobjede. Lejkersi su pobijedili Nagetse 119:108 i tako ostali u seriji (sada je 3:1 u seriji za Denver), a uprkos porazu Jokić nije bio previše nervozan.

Dok je njegov kolega iz Lejkersa Еntoni Dejvis bacao mikrofon nakon poraza od Nagetsa, Jokić je kao i obično bio smiren i solidno raspoložen razgovarajući sa novinarima. Štaviše, stigao je i da se našali kada je upitan koje su to generalno stvari koje bi trebalo da promijene u narednoj utakmici da bi došli do pobjede: "Misliš da ću ti to stvarno reći?", rekao je ozbiljno Jokić, međutim brzo je "eksplodirao" od smijeha.

"Generalno, probaćemo da ih zaustavimo u tranziciji i da im ne dozvolimo 80 poena iz reketa", kazao je Jokić koji je objasnio i da je magično dodavanje za Majka Portera Džuniora bila "čista slučajnost", a dodao je i da mu se ne sviđa što njegova ekipa već dugo sporo ulazi u utakmice i što ih "ne ide šut".

"Stvaramo te pozicije, ali i dalje moramo da vjerujemo u šut i nadamo se da ćemo ih pogađati", smireno je poručio Jokić pred petu utakmicu serije koja se igra u noći između ponedjeljka i utorka.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Naša Srpska

    Naša Srpska