ABA 2

Dragan Nikolić poslije pobjede: Imali smo mnogo sreće

  • Извор: АТВ
  • 13.04.2022. 15:34

Borac je poslije velike borbe izborio polufinale ABA 2 lige. Andrija Bojić je promašio slobodno bacanje koje bi utakmicu odvelo u produžetak. Na kraju su Banjalučani slavili 80:79.

Poslije susreta trener Dragan Nikolić istakao je da je njegova ekipa imala mnogo sreće.

"Na ovom mjestu sam prije pet godina rekao idem da bih se vratio, došao je dan da se vratim na moj teren u Skoplje. Veoma sam srećan jer se nalazim ovdje i radujem se što ću ostati ovdje još neko vrijeme. U Skoplju se osjećam sjajno, baš kao i u Banjaluci. Što se tiče utakmice samo je bilo pitanje ko će biti malerozniji. Kada se bude dijelio oskar o tome ko je malerozniji u 2022. godini samo će biti pitanje da li će to biti zemunska Mladost ili banjalučki Borac.  Mi smo imali malo više sreće u ovom meču i to je na kraju presudilo, a kada se uzmu u obzir povrede, nesrećno izgubljene utakmice u ovoj sezoni i razni drugi baksusluzi moramo biti zadovoljni. Želim sve najbolje ekipi Mladosti, digli su se na visok nivo, a mi ćemo pokušati da uživamo u nastavku takmičenja u Skoplju", rekao je Dragan Nikolić.  

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.