Кошарка

Ђорђевићу припао неславан рекорд: Јапан послије 88 година савладао Кину!

  • 25.02.2024. 16:39

Кошаркашка репрезентација Кине, предвођена Александром Ђорђевићем, остала је поражена у мечу друге рунде квалификација за Куп Азије против Јапана.

Резултат је на крају утакмице био 76:73 за "Земљу излазећег сунца", а ово је прва њихова побједа у посљедњих чак 88 година.

Једним дијелом меча предност је била на страни Кинеза, да би се то преокренуло на другу страну, а на крају је свакако била неизвјесна завршница, гдје су смиренији били играчи Јапана.

Најбољи играч из побједничког тима био је Јудаи Баба са 24 поена, а пратио га је Хокинсон са 14. У редовима Кине Ху је постигао 23 поена, док је Мингжуан додао 20.

Јапан је сада преузео прво мјесто у групи Ц, док је Кина на другом, а ту су и Гуам на трећем, односно Монголија на четвртом.

(Телеграф.рс)

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 АТВ Специјал: Док. Филм: Свједок

    'О премијери историјско-документарног филма "Свједок" не пропустите погледати у нашем студију са релевантним гостима. "АТВ Специјал", вечерас у 20 часова.

  • 20:50 Серија: Ко те шиша

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 21:20 Новине (12+)

    ''Новине (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: 1992 (16+)

    ''Серија: 1992 (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.