Кошарка

Ђоковић открио како му је Теодосић помогао у тешким тренуцима

  • Извор: Агенције
  • 27.09.2024. 17:24

Милош Теодосић један је од најбољих европских плејмејкера свих времена. Његова магична додавања, кошеви, улога лидера, све то остаће уписано у историју кошарке.

Какав је ван терена и колико је несебичан говори и једна прича за коју многи до сада нису знали.

Испричао ју је Илија Ђоковић, организатор игре Морнара.

"Тео је прво невјероватан човјек, па онда и кошаркаш. Идол! Не само мени, него многима. Оно што ради на терену је магично, али исто тако и ван терена има гестове који се не заборављају. Испричаћу за једну анегдоту, не знам да ли ће се он тога сјећати", почео је причу Ђоковић за "Меридиан спорт".

Мали Михаел болује од тешке болести: Градска управа се оглушила на молбе породице за помоћ

Мали Михаел болује од тешке болести: Градска управа се оглушила на молбе породице за помоћ

Онда је објаснио Милошев диван гест.

"Када сам играо у Борцу из Чачка зарађивао сам заиста мало, нећу рећи износ. Гледајући остале репрезентативце био је значајно мањи новац. Имали смо дневнице од 150 евра које смо увијек давали физиотерапеутима и људима који помажу у опоравку. Покојни Стеван Јеловац, мој велики пријатељ, дошао је и рекао Теодосићу за колико новца ја играм. Тео је само дошао и дао ми 800 евра и рекао 'знам каква ти је ситуација'. Одговорио сам му 'Немој Милоше, није потребно', али је он инсистирао. Кратка прича о томе колико је невјероватан и колико пази на људе око себе", испричао је Ђоковић.

Имаће прилику да игра против њега већ у суботу пошто Морнар долази у Београд и играће против Црвене звезде Меридианбет.

"Сигурно је да ћу да га питам за неколико трикова током меча, једва чекам утакмицу. Милош је невјероватан додавач, играмо на истој позицији и волио бих да имам бар 10 одсто његове магије".

Улогу фаворита препушта црвено-бијелима.

Хицем из снајпера убијен Васко Љешковић!

Хицем из снајпера убијен Васко Љешковић!

"Разлика у буџетима је незамислива, посебно пошто Звезда игра послије пораза од Дубаија, први меч код куће, дворана ће да буде пуна. Резултатски нам ове прве три утакмице нису важне, хоћемо да уђемо у кошаркашки ритам. Наравно, то не значи да идемо са бијелом заставицом. Не предајемо се, али је Звезда апсолутни фаворит. Ако се случајно појави шанса, сигурно је да ћемо дати све од себе да је искористимо", закључио је Ђоковић.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: